Călărași: Bugetul local va asigura achiziționarea măștilor de protecție!

Bugetul local va asigura achiziționarea măștilor de protecție și a dezinfectanților de mâini și suprafețe pentru școlile din municipiul Călărași!
Astăzi, 7 septembrie, consilierii locali sunt convocați în ședință extraordinară pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli.

La propunerea primarului Daniel Ștefan Drăgulin, în urmă cu o săptămână, chiar în prima zi a noului an școlar 2020-2021(1.09.2020), toți directorii de unități de învățământ (grădinițe, gimnazii, licee) au fost invitați la o întâlnire pe tema deschiderii în condiții optime a anului școlar pentru elevi, preșcolari și personal didactic și nedidactic. Prezentă a fost și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Călărași, asigurată de prof. Camelia Croitoru.
S-a stabilit ca fiecare școală să facă solicitări cu necesarul primului semestru la capitolul măști de protecție pentru copii și personal, dezinfectanți de mâini și suprafețe și alte materiale de curățenie.
În urma analizei bugetului local, primarul Daniel Ștefan Drăgulin propune astăzi consilierilor locali rectificarea bugetului în sensul alocării sumei de 510.000 de lei unităților școlare, pentru demararea urgentă a achizițiilor de către fiecare școală. Banii vor asigura materialele de protecție pentru cel puțin două luni, urmând să se propună o nouă rectificare în acest sens.
comunicat de presa: Primaria Municipiului Calarasi
Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.