Echipa Calarasi Cycling si-a marit componenta

Echipa Calarasi Cycling si-a marit componenta incepand din acest sezon si pune accent pe dezvoltarea ciclismului in randul copiilor. In acest sens riderii cu mai multa experienta s-au pregatit temeinic, chiar daca pandemia le-a incurcat planurile si au fost nevoiti sa-si schimbe de mai multe ori obiectivele. Pentru incepatori campionatul national de XCO a fost prima experienta de concurs, prima cazatura mai zdravana pe un rock-garden sau adrenalina unei sarituri pe un drop.


Emotiile la start au fost egale pentru toti, la fel si bucuria revederii cu colegii.
Luca Bodareu, in primul sau an in categoria U15, cel mai vechi membru al echipei de copii Calarasi Cycling si cel mai experimentat rider a avut un start impecabil, plecand primul, insa presiunea si emotiile l-au facut sa greseasca intr-un viraj, chiar in prima tura. A pierdut multe locuri, iar in urmatoarele 3 ture el a luptat din greu sa-si recupereze pozitia. A reusit sa se claseze pe locul 3 in final, dupa o frumoasa cursa de urmarire.
Iana Baltes, tot in primul ei an in categoria U15 a condus decisiv cursa din prima tura si si-a marit avansul la fiecare din cele 4 treceri, facand o cursa fara greseli, indeplinindu-si astfel visul de a recastiga titlul de campioana nationala.
Cristian Voluta, la categoria U13 a ocupat locul 3, la fel si sora sa, Madalina Voluta, la categoria U9.


Anastasia Tibuh, in primul ei an in categoria U17 a avut de parcurs de 2 ori traseul de elite. A facut o cursa excelenta aparandu-si titlul de campioana nationala.
Intreaga competitie s-a desfasurat in conditii de siguranta optime si apreciem efortul organizatorilor de la MTB Academy de o oferi copiilor o experienta de neuitat.
Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat..
Faceți o treaba extraordinară…… vă mulțumim mult de tot pentru locurile obtinute!

PS. Din păcate a VI-a ediție a concursului PRIMA BICICLETĂ va fi amânată din nou. Am sperat până în ultima clipă că putem organiza proba de sosea si proba de MTB a etapelor din cadrul Campionatului National de Ciclism. Pentru siguranța copiilor, voluntarilor și celor prezenți, am considerat că e mai bine să amânăm din nou cele doua etape. Până la noi vești vă rugăm să aveți grija de voi!

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.