Pasaj denivelat superior pe DN 21 km 105+500

Un nou pasaj pentru decongestionarea traficului într-unul din cele mai aglomerate noduri rutiere din RomâniaIn sedinta de guvern din 28 mai 2020 la punctul 7, s-a regasit si hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Pasaj denivelat superior pe DN 21 km 105+500”, județul Călăraşi.

7. HOTĂRÂRE pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Pasaj denivelat superior pe DN 21 km 105+500”, județul Călăraşi, investitie de 27 milioane de euro.

Suprafaţa de teren necesară ce urmeaza a fi expropriata pentru realizarea obiectivului este de 22,74 ha, de asemenea vor fi afectate 22 construcții și anexe.

Calea pe pasaj va avea la partea carosabilă 16,80 m, cuprinzând patru benzi de circulație și cu o zonă mediană de 2,00 m. Calea podului va fi încadrată de parapete direcționale de siguranță pentru protecție foarte ridicată. Pe zona de traversare a căii ferate și a drumului național sunt prevăzute și panouri de protecție din plasă de sârmă. Lungimea totală a pasajului va fi de 303,40 m.

Ludovic Orban a spus că este veste bună şi că ultima dată a stat o oră şi jumătate la barieră de la Drajna.

sursa: puterea.ro

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.