3 intrebari de pus inainte de a alege hartie A4 potrivita

Importanta pe care o au colile de hartie A4

Colile de hartie A4 reprezinta un produs extrem de popular in comertul international si asta din motive intemeiate. Este una dintre marfurile cele mai utilizate pe scara larga din lume pentru tiparirea revistelor, formularelor, scrisorilor si a altor documente oficiale. De fapt, dimensiunea standard a acesteia din aproape toate tarile lumii, in afara de unele din America de Nord, au optat pentru dimensiuni diferite. Principalii si marii exportatori de hartie A4 din lume includ China, Indonezia, Thailanda, Portugalia, Singapore si Brazilia. Cel mai inalt importator de rang la nivel global este Japonia

 

Cum aleg intelept hartie A4 pentru biroul meu?

Hartie A4, 70 g/mp, 500 coli/top, MultiOffice
Utilizati tipul potrivit de hartie A4 pentru biroul dumneavoastra? Nu sunteti sigur de unde sa incepeti sa identificati care este hartia A4 potrivita pentru biroul dvs.? Suntem aici pentru a raspunde la aceste intrebari si pentru a va sugera sfaturile necesare de care aveti nevoie in luare deciziei perfecte!

Intrebarea nr. 1: Care sunt nevoile de imprimare ale biroului meu?

Cand vine vorba de a va intreba care sunt nevoile de tiparire ale biroului dvs., cea mai frecventa metoda de a va da seama este sa va intrebati ce se tipareste in mod normal la biroul dvs. si cat de mare este volumul de tiparire zilnic. Identificarea volumului si a ceea ce tipariti de obicei este esentiala pentru a sti ce densitate de hartie A4 are biroul dvs. Unitatea de masurare a densitatii este cunoscuta sub numele de „gsm”, care este un acronim pentru „grame pe metru patrat”.
Daca biroul dvs. tipareste in volum mare, atunci 80 g / m2 ar fi de preferat, intrucat gsm-ul mai greu face mai putin probabil sa se lipeasca de alte coli in timp ce imprimati, scazand si mai mult sansele blocajelor. Daca imprimati si documente oficiale, precum cele din firmele juridice si companiile din serviciile financiare, atunci o hartie A4 de 80 GBM ar fi mai buna pentru utilizari oficiale, deoarece opacitatea sa este mai mare.

 

Intrebarea nr. 2: Cat de mare este bugetul biroului meu?

 

Hartia si birourile merg ca painea si untul, deoarece este o relatie bidirectionala.
Cand vine vorba de cele mai elementare necesitati de care are nevoie biroul dvs., ati dori sa economisiti cat puteti atunci cand vine vorba de achizitii. De obicei, hartia A4 de 70 g / m2 este mai ieftina in comparatie cu omologul sau de 80 g / m2. Si daca doriti sa economisiti mai mult pentru biroul dvs., cea de 70 GB este tipul pentru care ar trebui sa optati.

 

Intrebarea 3: Care este volumul folsoit de catre biroul meu intr-o luna?

Daca biroul dvs. are un volum mare de imprimare pe luna, optati pentru marcile de hartie A4 care au mai multe coli per ream.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.