Suplimente, vitamine, steroizi, sport

Sunt multe persoane care s-au apucat serios de practicare unui sport. Fie ies sa alerge, si am vazut, atunci cand timpul imi permitea, multe persoane iesind la alergare, fie sa pedaleze pe o bicicleta. Sunt persoane care fac sport pentru sanatate si persoane care fac sport pentru a arata bine. Asa vad eu, doua categorii de oameni care fac sport. Dar, nu cred ca este ceva rau in asta, atat timp cat si cea de-a doua categorie, cei care folosesc suplimente nutritive, vitamine sau steroizi, fac asta sub supravegherea unui instructor sau medic specialist


Aceste persoane, care fac sport pentru a-si dezvolta masa musculara (culturistii), au un scop clar, acela de a arata bine. Ei sunt prezenti in ceea mai mare parte, in salile de fitness. Spun asta, deoarece foarte rar i-am zarit prin locurile pe unde alerg. Ma repet, dar asta-i realitatea.

Acum, ma voi referi la ce-a de a doua categorie. Majoritatea salilor de fitness sunt pline de oameni care practica culturismul, cu toate ca este un sport dificil si necesita foarte multa sudoare, pentru ca in timp, sa arate bine…dar, sunt si persoane care aleg alte cai si, ma refer la cei care iau substante, precum steroizi! Dar, lucrul asta nu duce intotdeauna spre performanta dorita…Pentru a avea rezultate in acest domeniu este nevoie de rabdare, multa munca si perseverenta.

Este adevarat ca sunt suplimente nutritive si vitamine care sunt utile si recomandate de instructori.

Cei care sunt la inceput de drum, in acest sport, trebuie mai intai sa se informeze, cum sa-si dezvolte armonios masa musculara fara a avea dupa aceea probleme. Sunt tinerii care nu stiu care exercitii sunt utile si cum se fac corect. Daca ai un prieten care face acest sport, este bine sa tii cont de sfaturile lui. Daca nu, este bine sa apelezi la un instructor care va sti cum sa iti indrume primii pasi, pentru a avea o crestere musculara sanatoasa si naturala.

 

 

 

Publicitate

2 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.