Review site: roanabolic.com

Review pentru site-ul: roanabolic.com

In acest articol voi scrie despre un site, ronabolic.com. La prima vedere pot spune ca este un magazin online specilizat in vanzarea de steroizi anabolizanti. Review-uri despre site-uri, am tot facut, dar pentru un asemenea magazin online, niciodata. Asadar, este o provocare pentru mine. Un magazin online cu produse care se adreseaza, in mod special, celor care doresc sa isi creasca masa musculara. Asta-i o nisa straina mie, dar daca am ajuns aici, pe site, datorita motorului de cautare google printr-o simpla tastare a unei a ofertei de genul: vand steroizi.


Personal, am luat contact cu sportul, doar ca spectator sau telespectator, dar stiu ca sunt multe persoane care practica diferite activitati sportive. Ok! Sa-i dam drumul la analiza aacestui magazin online.
Deschiderea, accesul, pe site, este rapida si prezinta un design placut. Chiar daca produsele imi sunt straine, din ceea ce am vazut acestea sunt aranjate pe categorii. Sunt 4 asemenea, categorii de produse: steroizi injectabili, steroizi orali, hormoni de crestere si ciclu steroizi. In subsolul paginii gasim: produse noi si cele mai cumparate produse.

Ce ma surprins la acest magazin online? Magazinul este disponibil in mai multe limbi: romana, engleza, spaniola, italiana, germana, franceza, olandeza sau finlandeza. Deci, prin traducerea produelor din acest magazin online, accesul la produse este unul mult mai mare, clientii din mai multe tari, putand astfel avea un acces mai usor la produsele comercilizate.

Inca o bila alba, a voi trece in dreptul acestui magazin datorita motorului de cautare disponibil pe prima pagina. Pentru cunoscatori, se tasteaza produsul cautat si, astfel se reduce timpi de cautrare.
Culorile alese sunt simple si placute ochiului. Despre plata produelor, exista variante si informatii asa ca n-am sa mai intru in detalii.

Nu inchei fara sa dau si un sfat. Peste tot pe unde am navigat am descoperit si o categorie destinata testimonialelor. Asadar, in opinia mea, acest magazin online ar avea nevoie de testimoniale de la clienti.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.