Dan Alexa s-a hotărât ramane la Dunarea Calarasi

În urma discuțiilor purtate, astăzi, de către președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, cu antrenorul Dan Alexa s-a hotărât ca proiectul fotbalistic de la malul Borcei să continue pentru Călărași și pentru suporteri.

„Dan Alexa rămâne profesionistul care ne-a adus bucuria intrării în Liga 1. Datorită acestui om, am trăit momente de bucurie pe stadionul municipal, clipe istorice la care nici nu am visat vreodată.

Eu continui să cred în Dan Alexa, are toată susținerea mea pentru a rămâne la echipă. Și-a asumat eșecul retrogradarii, este curtat de echipe mari… Și când are inspirație și când mai greșește, Alexa este al nostru. Sunt convins că vom reveni în prima linie a fotbalului românesc”, a precizat Vasile Iliuță.

Dan Alexa: „A fost un eșec pe care mi-l asum. M-am simțit dator față de oamenii care au făcut eforturi foarte grele să vin în fața voastră să-mi asum acest lucru. Plec de aici. Retrogradarea asta este a lui Dan Alexa. Țin foarte mult să-i mulțumesc lui Florin Brișan, lui Vasile Iliuță, Edi Grama, au făcut eforturi să țină o echipă de Liga 1 cu cel mai mic buget. Am avut liniște. Dezamăgirea a fost când a fost să fiu înjurat. Îi înțeleg pe unii. Nu am niciun fel de supărare. Sunt dezamăgit ca și antrenor. O retrogradare înseamnă enorm dar vreau să fiți convinși că am făcut absolut tot ce a depins de noi să nu retrogradăm„

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: