Pui ca la tara

Pui ca la tara.

Pui ca la tara, nu mai este un vis ci e chiar o realitate. LaProvincia, este producatorul local al carni de pasare, ca la tara, din anul 1978. Calitatea de necontestat al produselor La Provincia este rezultatul proceselor de productie. Cele mai bune cereale sunt hrana de zi cu zi a pasarilor din ferma. Procesul incepe de la cultivarea cerealelor si pana la procesarea carnii de pasare. Un proces supravegheat atent de catre specializati pentru ca produsul finit sa fie de foarte buna calitate. Pe terenurile agricole unde se cultiva cereale se foloseste doar ingrasamant natural.

Se stie, din statistici ca consumul de carne de pui este foarte mare, de aceea concurenta pe aceasta piata este si ea pe masura. Tinand cont de acest aspect activitatea LaProvincia feste una integrata. De la cultivarea cerealelor, hrana pentru pasari, cresterea si procesare, pana la distriburie. Avand mai multe ferme dar si o retea proprie de magazine, La Provincia, a reusit sa se plaseze pe locul al patrulea intre producatori locali, pe acest segment, al carnii de pasare.

Traim in secolul vitezei, iar pentru a avea succes, o companie are nevoie de o distributie eficienta care sa completeze procesul de productie. Sincronizare si un sistem logistic bine pus la punct asigura prospetimea produselor LaProvincia.

De ce sa alegem produele La Provincia?

LaProvincia pune la dispozitia consumatorilor, prin reteaua proprie de magazine sau hipermarketuri, produse proaspete ce satisfac fiecare gust.

Gustul autentic al puiului de casa este principala prioritate pentru ca de cei mai exigenti consumatori sa fie satisfacuti;

LaProvincia are toate certificarile pentru retailului modern, fapt care a dus la prezenta produselor in marile retele retail

Un aspect foarte important, pui ca la tara LaProvincia sunt prezenti zi de zi, pe pietele a opt tari europene, confirmand astfel calitatea excelenta a acestora.

sursa foto: LaProvincia

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.