Hale pentru productie de inchiriat.

Hale pentru productie de inchiriat.

Cresterea economica pe care tara noastra a inregistrat-o, in ultimii ani, a dus la o cerere in crestere a spatiilor de productie. Multe companii si-au crescut capacitatea de productie datorita vanzarilor in crestere. Pentru a face fata acestei situatii piata imobiliara pe sectorul de birouri si hale productie de inchiriat s-a dezvoltat intr-un ritm susutinut.

Piata destinata spatiilor industriale a fost in anul 2018 cea mai activa pe segmentul imobiliar, iar pentru anul 2019, specialistii vad o crestere importanta. Aceasta crestere se datoreaza cererilor tot mai mari. In raport cu aceasta evolutie si chiriile au avut o crestere usoara. Conform datelor statistice este al cincilea an consecutiv cand acest segment, al spatiilor de inchiriat, a inregistrat crestere.

Sfaturi pentru alegerea unei hale industriale.

O hala industrial ar trebui sa fie intr-un parc industrial. Nu departe de oras pentru a permite un acces rapid. De asemenea, importante sunt si utilitatile. Nu in ultimul rand pretul chiriei este si el un factor in luarea unei decizii.

Un alt sfat pe care imi permit sa il dau este sa cautati hale industriuale in zone unde somajul este cel mai ridicat. Astfel, nu vor fi probleme mari cu recrutarea fortei de munca. Spun asta pentru ca sunt zone in Romania unde forta de munca disponibila este foarte scazuta, iar inchirierea unei hale va presupune si recrutarea de noi angajati.

Pe site-ul:.proprietati-industriale.ro gasim oferta de hale pentru inchiriat. Oferta este grupata dupa zone: Bucuresti, Muntenia si Oltenia, Moldova si Dobrogea, Banat si Crisana, Transilvania Nord si Marmaures, Transilvania Centru.

Recomand, pentru cei care au in vedere inchiriere de hale industriale sau birouri, contactare comapniei Activ Property Services, membra a retelei GVA Worldwide si care isi desfasoara activitatea sub brandul GVA Activ. Date de contact; e-mail: office@activpropertyservices.ro; Telefon: +40 21 408 0300;

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi profitabila.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.