Masaj cursuri

MASAJ. Cursuri.

O amica veche a lucra o perioada scurta la un salon de masaj. Un salon cu multi clienti, destul de pretentiosi, intr-o zona buna a capitalei. Clienti multi si cu dare de mana, mi-a zis. Nu stiu care erau preturile sedintelor de masaj, nu am intrebat-o pe amica mea, dar stiu ca la angajare i s-a cerut o calificare. A fost intrebata daca a mai lucrat in acest domeniu. Curios am cautat dupa cursuri masaj si am descoperit ca exista destule firme acreditate care sunt frecventate de foarte multi cetateni din dorinta de a-si gasi un job in acest domeniu.
Un aspect pe care l-am retiunut, de la amica mea, este acela ca salonul de masaj, l-a care lucra, era de multe ori confundat cu un salon de masaj erotic, iar ele cu dame de companie, ceea ce era total fals.

Ce vreau sa subliniez. Si asat, este valabila in mai multe privinte. Multa lume isi da cu parerea fara sa se informeze sau sa mearga p-acolo. Ei, stiu ce se intampla. In cazul prezentat de mine: in salonul de masaj, nici nu trebuie sa mearga, pentru8 ei este foarte clar.

De ce da lumea cu pietre in chestii despre care habar nu au? Este o intrebare, pentru care nu am acum un raspuns!

Dar, sa revin la subiect. Cursuri masaj. spuneam ca sunt multe firme care organizeaza astfel de cursuri, una dintre acestea este Cpp Alexander’s. Daca urmezi cursurile acestor poti deveni tehnician-maseur, cu acte in regula. Ata, dupa ce se vor finaliza cursurile si vei trece de examenul final. Certificatul de calificare este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, firma fiind acreditata pentru desfasurarea cursurilor de pregatire profesionala.

De ce sa alegi CPP Alexander’s?

Un alt motiv pentru care ar fi bine sa alegi CPP Alexander’s, este experienta de peste 18 ani, in acest domeniu. Specialistii de care dispune, fiind educati in formarea profesionala. Dovada, majoritatea absolventilor si-au gasit un loc de munca.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.