Siguranta la locul de munca

Cand ai experienta la locul tau de munca, indiferent care este acela, nu prea mai dai importanta, in fiecare moment al activitati, pe care o desfasori, sigurantei tale. De normele privind protectia muncii, nici nu ma zic. Motivele sunt diferite, de la graba cu care doresti sa termini o lucrare, pana la rutina executari unei lucrari.
Banii sunt foarte importanti, dar multi dintre noi, ne riscam viata, alegand locuri de munca si lucrari mai dificile si mai periculoase, deoarece sunt cu mult mai bine platite. Dar, ne gandim noi oare la siguranta de la locul de munca!?

Acum sa fac si-o paranteza, ca sa “filozifez“: Cu toti avem neajunsuri la locul nostru de munca, dar felul in care le gestionam conteaza cel mai mult pentru a avea realizari multiple si succes la jobul nostru. Inchei paranteza si va spun in continuare ca eu sunt unul din cei care am parasit un loc de munca nesigur. Sa va explic:

In urma cu multi ani am lucrat intro statie peco. De multe ori eram obligati sa facem anumite operatiuni riscante. Un exemplu: umpleam recipiente cre nu erau omologate, asumandu-ne un risc foarte mare. Firma la care lucram nu dadea importanta normelor de protectia muncii despre vreun audit ssm, nici vorba. Cred ca administratorul firmei, la care lucram in aceea perioada, habar nu avea ca exista in tara noastra, firme precum SmartFox, care pot face un audit ssm.

Bineintles ca in momentul in care am constientizat riscurile pe care le presupune activitatea pe care o desfasuram, am inceput sa-mi pun intrebari si sa iau in calcul plecarea din aceea firma. lucru care s-a si intamplat, ulterior.

Acum, sa revin, firme care ofera servicii in domeniul sigurantei muncii sunt prezente in Romania, de ceva vreme, problema este ca angajatorul sa apeleze la ele si sa respecte ad litteram, normele de protectia muncii. SmartFox, este una dintre acele firme care ofera servicii si instruire in acest domeniu. Avand experienta ( a inceput activitatea in anul 2010) si personal calificat, poate raspunde oricarei solicitari.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.