Servicii de debitare tabla calitative

Aveti in plan un proiect interesant sau pur si simplu aveti nevoie se servicii de debitare tabla pentru casa sau compania dumneavoastra? Stiti clar ca aceste tipuri de servicii trebuie sa intruneasca standardele optime de calitate dar nu aveti idee la cine sa apelati? Doriti sa apelati la o companie serioasa, cu experienta vasta in domeniu, care sa raspunda cu rapiditate cerintelor dumneavoastra? Va oferim noi un sfat folositor pentru aceasta problema: Analko Metal Confex. Acesta este raspunsul la toate intrebarile!

Ce presupune, mai exact, debitarea tablei?

Debitarea reprezinta taierea tablei in diverse forme. Fie ca este vorba despre debitare tabla CNC, debitare laser, debitare tabla zincate sau debitare tabla de aluminiu), toate aceste servicii sunt oferite de catre compania pe care am mentionat-o in paragraful anterior!

1 q.png

Debitarea tablei este un procedeu complex, prin care aceasta ia diverse forme si marimi. Pentru o mai buna intelegere al procesului respectiv, va invitam sa cititi mai departe, astfel incat sa va formati o idee precisa despre acest serviciu.

In scopul taierii materialelor, se recurge la diverse procedee. Sa luam un exemplu din enumerearea de mai sus. Haideti sa alegem, pentru scopul de a intelege mai bine cum se realizeaza debitarea tablei, procedeul de debitare cu laser.

Debitarea cu laser este un procedeu modern, datorita caruia se pot taia si prelucra materialele metalice. Scopul debitarii cu laser este acela de a indeparta cantitati mici de material metalic. Pentru indeplinirea scopului vizat, se foloseste o masina cu fascicul laser care dezvolta temperaturi foarte ridicate pe un spatiu mic. Piesele debitate cu ajutorul laserului sunt de regula foarte mici, latimea taieturilor fiind de ordinul zecimilor sau sutimilor de milimetru.

Acum ca ati inteles intocmai ce reprezinta debitarea cu laser, haideti sa alegem un alt exemplu! Sa trecem la debitarea tablei zincate. Dupa cum veti observa in cele ce urmeaza, procedeul la care se recurge pentru a debita acest tip de tabla este diferit fata de cel anterior. Poate va intrebati de ce si astfel, suntem nevoiti sa aprofundam termenul de tabla zincata.

3q.png

Tabla zincata este o tabla din otel ce are un strat protector de zinc. Acest strat previne coroziunea in timp. Acest tip de tabla nu rugineste, datorita stratului de zinc. In mod cert, tabla zincata poate dispune de un strat mai gros, depinzand de industria sau mediul in care va fi folosita. Direct proportional cu durabilitatea tablei este mediul in care aceasta va fi utilizata. Daca mediul este unul mai dur, ca de exemplu o hala industriala, atunci stratul de zinc va fi mai gros, pentru ca rezistenta tablei sa fie una crescuta. Daca tabla zincata se foloseste in medii mai putin poluate, atunci aceasta are nevoie de un strat mediu de zinc.

Dar cum se debiteaza tabla zincata? Desigur, prin aparatura de specialitate(ghilotina). Daca v-ati gandit sa recurgeti la taierea manuala, de catre dumneavoastra, a tablei zincate este cazul sa reflectati putin. Folosirea flexului pentru procedeul de debitare tabla zincate este o actiune periculoasa, deoarece se va produce supraincalzirea si stratul de zinc se va deteriora. Astfel, proprietatiile sale vor disparea.

In concluzie, debitarea tablei trebuie sa fie facuta de catre profesionisti, pentru ca aceasta sa fie realizata corect, conform necesitatilor dumneavoastra!

2q

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.