Black Friday 2018

Black Friday 2018
Primul Black Friday in Rmania a fost un mare succes. Dupa care, in urmatorul an, a aparut black week, black month… mai lipseste black year! Asa este patronul romanul in firea lui, daca se poate sa fie cat de mare teapa, restul nu mai conteaza.
Pe internet, si in special pe retelele de socializare circula diverse imagini sau articole despre scumpiri de produse cu ocazia Black Friday 2018. Ideea e destul de simpla, s-a mai vorbit despre acest Black Friday si modul in care sunt pacaliti romani de catre romani.In opinia mea, acest mod de tepuire ar trebui sa fie infractiune, deoarece este pur si simplu o inselaciune si pedepsita conform Codului penal..Administratorii de magazine virtuale care umfla preturile cu cateva sapatamani inaintea evenimentului, practic ii pacalesc pe oamenii cu asa-zisele „reduceri”. gainari astia ar trebui sa stea un pic pe la mititica.

Va dau un singur exemplu: Un gps care era 1600 in luna iunie acum de Black Friday este 1599 incredibillll de la 2200 auzi tu ce oferta au astia de la eMag!!!

Publicitate

3 comentarii

  1. Pingback: TOP 10 tips&tricks de Black Friday | calarasiunu.net

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.