Sistemul se zbate sa isi pastreze privilegiile

Sistemul se zbate să își păstreze privilegiile… mai nou, acum au acaparat și CCR – ul. Abia aștept să își termine mandatele mirobolanții CCR – iști și să se apere în fața ”onoratei instanțe” de acuzații de abuz în serviciu.
Așadar, un procuror care i-a închis 9 (NOUĂ) dosare lui Iohannis, dosare în care existau fapte prin care s-a îmbogățit și el personal dar și partidul pe care îl conducea, a ajuns șeful procurorilor.
Șeful ANI, care l-a declarat incompatibil pe Iohannis a fost aruncat în pușcărie înscenându-i-se un dosar de abuz în serviciu (ce altceva?) în care erau implicați niște cetățeni necunoscuți… care de fapt, și-au primit drepturile lor legale.
Ăsta este PACTUL cu Sistemul pe care îl vrea Tăriceanu? Să scape el personal și Iohannis și prietenii lui și să meargă nevinovații la pușcărie? Băi, băiatule, cât poți impinge totuși tupeul?
Primul punct din pact: oamenii care ne deranjează să meargă la pușcărie, chiar nevinovați, iar cei ce ne protejează și ne lasă să furăm liniștiți să fie șefi pe viață! Bravo, oaie!

Publicitate

2 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.