Frontline, program produs de WGBH-TV din Boston.

 Frontline, program produs de WGBH-TV din Boston.

Vine marfă interesantă de la PBS/Frontline. Şi pentru că am fost întrebat de mai multe ori dacă Fronline acesta are legătură cu porcăria din România sau Londra, spun a nu ştiu câta oară că NU are nicio legătură.
Ce urmăresc eu, încă din facultate, graţie unor ziarişti de la Reuters, este Frontline, programul de investigaţii al PBS-ului american. Aici vorbim de ziarişti premianţi Pulitzer, Emmy şi Peabody. Acum vreo 2 ani au luat peste 70 de Emm-yuri pe investigaţiile lor. Deci Frontline/PBS este un program exclusiv de investigaţii şi documentar al Public Broadcasting Service America.
Porcăria pe care o vedem în România numită Frontline Club nu are nicio legătură cu asta. Nici cea mai mică legătură. Porcăria un club de discuţii fondat de un englez ofiţer de armată, aventurier, operator de război, care a înfiinţat freelance Frontline Television News la Revoluţia din 89 şi apoi Clubul, e prietenul lui Julian Assange de la WikiLeaks şi face discuţii cu toţi activiştii pe la Londra şi aici. De la Adamescu la Rezist. So, nicio legătură.

Aşadar nu confundaţi sub nicio formă programul produs de WGBH-TV din Boston de 35 de ani şi retransmis prin PBS cu porcăria activistă dubioasă.)

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.