Supraveghere video pentru siguranta locuintei

In ultimii ani, am observat ca au fost lansate, fel de fel de sisteme video, care au rol de a asigura o supraveghere eficienta a locuintei: camere video, interfoane de bloc, interfoane de apartament . Afirmatia mea, vine vazand gama variata de sisteme supraveghere descoperite pe site-ul comenzi.ro.

Cand discutam de siguranta locuintei noastre, trebuie sa avem mare grija ce vom alege. Camerele de supraveghere, pot fi optiuni pentru siguranta apartamentului sau a intregului bloc.

Personal, doresc sa imi montez un sistem de supraveghere video eficient si de calitate. Nu mai vreau sa stau cu grija, atunci cand sunt plecat de acasa. Am discutat si cu admnistratorul si am cazut de acord ca trebuie facut ceva in sensul acesta, al sigurantei apartamentelor. El va trebui sa-i convinga si pe ceilalti locatari de necesitatea si utilitatea unui asemenea sistem de supraveghere video.

In acest sens, am facut cateva cautari pe net dupa cuvintele: supravegere video, camere de supraveghere video si siteme supravegher, iar motorul de cautare m-a indrumat catre site-ul: comenzi.ro. O firma necunoscuta pentru mine, dar cu un portofoliu destul de mare, in acest domeniu.
Tot in discutiile, pe care le-am avut, cu administratorul blocului, am convenit ca pentru un sistem de securitate eficient, ar fi nevoie si de instalarea unor camere de supraveghere, pentru a vedea activitatea mai ciudata care se petrece. Imaginile pot fi utile, iar simpla prezenta a acelor camere, ii poate descuraja pe cei care ar dori sa intre nepoftiti.
Si, in acest caz, trebuie sa ne asiguram ca vom cumpara cele mai bune camere pentru supraveghere, care sa inregistreze la o calitate foarte buna atat ziua, cat si noaptea, iar datele sa fie stocate intr-un HDD la care sa avem acces de la distanta.
V-am spus ca am navigat prin online dupa diferite modele, preturile fiind destul de accesibile, iar multe din oferte au incluse si instalarea lor. Asa ca nu e nevoie sa mai apelam si la un profesionist in domeniu respectiv.
Daca si voi doriti sa aveti controlul asupra persoanelor care intra in scara blocului, o solutie pot fi camerele de supraveghere video. Accesul poate fi blocat si nu va putea intra oricine in spatiul respectiv.

Cele mai performante camere de supraveghere video le veti gasi la magazinul online comenzi.ro, acesta oferind spre vanzare sisteme de supraveghere la preturi avantajoase.
In portofoliul magazinului online, de care v-am spus mai sus, aveti de ales intre camere supraveghere interior, camere supraveghere exterior. De asemenea, sunt disponibile sisteme de supraveghere wirelles.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.