Fotbal/ Dunarea Calarasi

După o muncă ce s-a derulat pe parcursul ultimilor ani, după eforturi financiare, dar și umane, echipa de fotbal a orașului de pe malul Borcei, AFC Dunărea Călărași, este promovată matematic în Liga I, după victoria de astăzi, din deplasare, cu scorul de 2-1 in compania celor de la Luceafărul Oradea.

Este un moment în care trebuie sa ne gândim la toți cei care au pus umărul la aceasta promovare istorică și să mulțumim tuturor! Felicitări din partea Primăriei Municipiului Călărași, principalul finanțator al echipei de fotbal, pentru tot staff-ul tehnic și jucători! Ne vedem cu toții sâmbăta viitoare, pe 5 mai, pe stadionul Ion Comșa să sărbătorim promovarea istorică în Liga I de fotbal.

Primar Daniel Ștefan Drăgulin

Sursa: Facebook AFC Dunărea Călărași

Publicitate

3 comentarii

  1. Meritul în cea mai mare măsură îl au jucătorii și antrenorul. Ar fi de evitat îmbuibarea cu unele prime de promovare a chibiților care au jucat tontoroiul pe lângă echipă . Banii ar trebui cu prisosință cheltuiți până la ultimul leu pentru realizarea infrastructurii stadionului. Este o șansă unică să reabilităm cât se poate de mult acest obiectiv pentru echipă și pentru generațiile viitoare.SĂ NU NE BATEM JOC DE BANII ALOCAȚI. ÎNCĂ O DATĂ FELICITĂRI ECHIPEI DE FOTBAL, FOTBALIȘTILOR ADICĂ, SĂ ÎNȚELEAGĂ TOT ROMÂNUL.

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.