Recomand: Syncro Translation Services

Recomand: Syncro Translation Services?

logo-1Cu ceva ani in urma, am fost pus intr-o situatie delicata. Sa va spun mai in detaliu , despre ce era vorba. In perioada respectiva cautam un traducator pentru a-mi traduce un document din limba romana in limba engleza.
Incercarile mele, prin apelarea la colegi, care stiau limba engleza au fost in zadar. Traducerea respectivelor documente, nu era de calitate, asa ca am fost nevoit sa caut un birou de traduceri, cel din link-ul atasat.

Am mers la sediul respectivului birou din Bucuresti, B-dul Banu Manta, nr. 2, Etaj 2, Apartament 4, Sector 1 si zbaterile mele au luat sfarsit. Traducerea a fost gata si a doua zi, aveam documentele traduse .
Asadar, imi permit sa va dau cateva sfaturi, legate de traduceri in engleza sau din engleza, pe care le fac profesionistii.

In primul rand, verifica daca biroul de traduceri pe care l-ai gasit are experienta. Personalul de care dispune este serios si prompt la solicitarea pe care o faci.
In al doilea rand, verifica pe site disponibilitatea online a serviciului de traduceri. Trimitand un fisier cu ceea ce doresti tu traduci, vei obtine si-o oferta de pret. Astfel, vei putea face o comparatie cu alte preturi practicate pe aceasta piata a traducerilor.

 

De ce sa alegi Syncro Translation Services?

1. Au peste 10 ani de activitatea in domeniul traducerilor, cu foarte multe traduceri in domeniul tehnic si medical ;
2. Syncro Translation Services, are colaborari cu peste 3000 de traducatori putand face fata oricarei comenzi intr-un interval scurt de timp.
3. Pe site aveti posibilitatea trimiteri unui fisier pentru o oferta. De asemenea, puteti singuri face o estimare a preţului traducerii, accesand pe site pagina: Preturi.

Acestea, sunt cateva din motivele pentru care va recomand, in acest moment, biroul de traduceri: Syncro Translation Services. Cu siguranta va vor fi de folos, in alegerea celui mai bun birou de traduceri.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa!

 

Publicitate

2 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.