CEDO, 2, 2 milioane euro pentru despagubiri

 CEDO in 2017, obliga Romania sa plateasca pentru conditiile inumane din inchisori, peste 2,2 milioane de euro. De unde se platesc banii astia? De la noi toti!

Cine sunt vinovati? Toti care s-au lasat manipulati de propagandistii Securitatii care au manipulat o tara intreaga ca vor scapa coruptii.

Aduceti-va aminte numai de campania mizerabila dusa de Hotnews, Digi24, ProTV si altii, la inceputul lui 2017, impotriva unei gratieri tintite, care sa-i elibereze pe cei neviolenti si cu putin timp ramas in detentie.

Efectul? Cei acuzati de coruptie ies oricum si vor fi si despagubiti.

Toata politica penala a statului roman este una mulata dupa gandirea stalinista, care, pe langa faptul ca-l dispretuieste pe om, ignora in primul rand principii de baza ale economiei de piata.

De ce sa-l bagi pe unul in puscarie pentru o suma de cativa zeci de mii de euro, cand pe tine ca stat te costa mai mult mentinerea lui in puscarie?

Daca va uitati la politicile penale din state conduse de oameni normali la cap, si nu sclavi ai Securitatii, o sa vedeti ca focalizarea este pe recuperarea prejudiciului si amenzi, nu pe bagatul la puscarie.

Intregul stat roman, stie doar sa paradeasca cetateni, nu sa-i apere. Iar pentru abuzurile paraditorilor, tot victimele platesc si despagubirile.

Stati sa vedeti cand vor veni termenele de plata pentru abuzurile DNA despre ce sume se va vorbi.

Intrebati-i pe sclavii din presa care anul trecut urlau ca vor scapa coruptii, daca acopera ei suma asta de peste 2.2 mil. euro. Corect asa ar fi.

Publicitate

3 comentarii

  1. Nu pot sa uit inceputul campaniei anticoruptie. Trupe aeropurtate descindeau in vamile din vest si arestau tot ce misca in aplauzele frenetice a poporului cu fata schimonosita de ură.
    Rezultatul? Multi nici nu au mai ajuns in instantă, restul achitați.
    Unde sunt cei ce aplaudau atunci? Aplauda in continuare noile arestari.

  2. Ce legatuta are DNA cu conditiile din inchisori? Ce responsabilitate are presa pt conditiile din inchisori si ineficienta statului si politicienilor romani? Ce treaba are publicul („manipulatii”) in toata povestea asta? Toata argumentatia e plina de sofisme. Daca tot strigati manipulare asigurati va in primul rand de rigurozitatea propriului discurs.

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.