Amintiri, de Moș Niculae

La mine, Moș Niculae a venit cu multe, multe daruri și, și mai multe bucurii!

Dimineață, ca atunci când erau mici, fetele s-au așezat în jurul cizmelor pline de cadouri, chicotind cu bucurie… „Mmmm, ia uite, ia uite…mmmm…ce fain! Ce minunat!”
Am intrat în bucuria lor foarte repede și în genunchi, cu lacrimi în ochi și eu am apreciat și am mulțumit pentru fiecare dar pe care l-am primit, ca pentru ceva cu totul și cu totul special…

Privindu-ne bucuria, ne-am amintit, de un „alt Moș Nicolae”, pe care l-am trăit în urmă cu mulți ani, pe vremea când fetele erau mici cu adevărat și eu, departe de a le putea împlini dorințele, am trăit o bucurie grandioasă dăruită nouă de o familie frumoasa!
Mă chemase la ei, sub pretextul că nu înțelege ceva legat de contabilitate și la plecare mi-a oferit, pentru copii, o imensă pungă, plină de dulciuri…„Ia, să vină Moșul plin de daruri la copii tai…că sunt minunati!”

„Îți amintești de punga aia, de la Domna Maria, când am văzut-o am zis, „Mamă, frate, acuma am dat lovitura! Ziceai că am spart un magazin, așa multe dulciuri erau!!! Nu mai văzusem niciodată atât de multe dulciuri la noi acasă! Știi, am făcut ce am făcut și eu, după ce s-a golit…am luat punga si am păstrat-o vreme de mulți ani…Mereu o priveam și mă umpleam de bucurie…”

Mulțumim Doamna Maria, Domnule Mihai, pentru că în urmă cu mulți ani, ai făcut bucurie pentru noi!
Așa după cum vezi, păstrăm nu doar amintirea dar și bucuria în sufletele noastre și vi-o dăruim azi, cu multă prețuire și iubire, înapoi!

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.