Pentru a obtine dreptate, nu avem nevoie sa fim controlati

In momentul cand il privesti, auzi sau il urmaresti pe klaus Johannis, iti dai seama cat de saraci suntem in politica, ca reprezentare in afara granitelor tarii !
Limitat in gandire, isi anuleaza orice sprijin din exterior, iar in interior ramane prizonierul unui ciclu electoral, in care serviciile de forta ii pot marca destinul!
Precedentul exista: Basescu in 2009, a pierdut alegerile, insa sistemul creat de el, l-a innobilat cu un mandat, furat de la alegatorii romani !
Exista alternative la johannis, ca si candidat la prezidentiale: Kovesi sau Maior, cu o sustinere serioasa din afara Ramaniei, la care se vor realia si ong-urile, care il sustin in acest moment pe Johannis, alimentate financiar de Soros!
Cetatenii romani blanzi ,alta data senini, bucurosi de viata, nu mai pot agrea cruzimea etalata de Johannis, lipsa de empatie, dezinteresul fata de Romania!
Rabdatori de genertii intregi, parca asteapta un semnal, un fluiearat pentru a se ridica si a injura de mama si de soacra ta, klause!

Ps. Pentru a obtine dreptate, nu avem nevoie sa fim controlati!!!

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.