Saint -Gobain, o noua fabrica in Calarasi

Saint -Gobain, doreste pentru anul 2018, sa deschida o noua fabrica, in Calarasi.

Producatorul francez de materiale de construcţii, a intrat in linie dreapta, in noua unitate de productie. Fabrica de parbrize de pe platforma Saint Gobain Calarasi, va saint-gobain-client-senior-software-img-full-600x400produce 500.000 de parbrize anual. De asemenea, noua unitate de productie va avea 130 de angajati.

La Călăraşi, functioneaza deja trei linii de productie de sticlă, in care francezi au investit, pâna acum, circa 180 mil. euro, la care se vor adauga cele 13 milioane de euro, pentru noua investitie.

„Pentru 2018 avem în plan inaugurarea unei noi linii de producţie de sticlă specială pentru parbrize. Noua linie va avea o capacitate de 500.000 de parbrize anual. De asemenea, vom angaja cu această ocazie alte 130 de persoane”, a declarat Norbert Teschner, directorul general al Saint-Gobain Building Glass România, parte a liderului mondial în productia de materiale de constructii, Saint-Gobain.saint_gobain_glass_romania_53324

Recent Consiliul Local al municipiului Calarasi a fost convocat pentru a aproba un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ,,Unitate nouă de producție pentru sticlă sekurit Saint – Gobain Glass România S.R.L.”, situat în municipiul Călărași, strada Prelungirea Sloboziei, nr. 17, fostul PIC, achizitionat de francezi in anul 2016 de la PricewaterhouseCoopers, lichidatorul judiciar. Acesta măsura 24.500 mp, fiind amplasat pe un teren de 77.000 mp, potrivit celor mai recente date.

 

 

Publicitate

2 comentarii

  1. Pingback: Dedeman investeste masiv in Calarasi | calarasiunu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.