Oana Moraru, 12 noiembrie Bucuresti

22339204_1240533289385377_447568093929675260_oCum ajunge un copil să respecte reguli, să își dorească să învețe, să fie atent, angajat și concentrat? Ce îl face să devină mai bun, mai puternic, mai hotărât? Există o cheie a succesului, a disciplinei, a echilibrului sufletesc? Cum compensez acasă ceea ce școala nu face pentru copilul meu? Ca dascăl, ce așteptări să am de la familia lui? Ce funcționează, cu adevărat, pentru spiritul rebel, opoziționist? Dar pentru cel timid sau introvertit? Pentru ce lume se pregătește copilul meu și când este el gata să își recunoască misiunea, talentul, vocația?

Sexologul Gabriela MarinVă invit, dragi prieteni, la DIALOGUL TRANSFORMĂRII: un altfel de eveniment, bazat pe interacțiune, pe conversație directă, pornind de la problemele voastre concrete, acasă sau la școală. L-am numit ”dialogul transformării”, cu încrederea că întâlnirile noastre ne vor ajuta să fim mai buni, mai prezenți și mai inspirați în relația noastră cu copiii!

Am renunțat la formatul conferințelor educaționale și la monolog! Vă invit să puneți întrebări de la început, să reflectăm împreună, pornind de la întâmplări și situații concrete! Experiențele și prezența voastră în fața celorlalți, alături de mine și invitații mei – dascăli, părinți sau copii – vor transforma întâlnirile noastre în energie adevărată și inspirație imediată!

Vă aștept cu toată experiența mea de peste 20 de ani în școală, ca mamă, ca dascăl, ca director și formator. Și mai ales cu șansa de a fi văzut câteva generații de copii crescând sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeași, în continuă transformare. Ce îl face pe unul să reușească? Ce îl face pe altul să renunțe? Când se întoarce cheia autodeterminării? Care experiență sau care dascăl, ce acțiune, ce cuvânt poate hotărî destinul copilului meu?

Înscrieri la voceaparintilor@gmail.com

E suficient un mail în care vă anunțați dorința de participare. De acolo, revenim noi cu detaliile de înscriere și formularul pentru întrebările la care așteptați răspuns!
Bilet: 120 lei

sursa: Oana Moraru- Helokon Calarasi

 

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.