Singurul hipopotam din Romania se afla la Calarasi

Grădina Zoologică din Călărași, aflată în subordinea Primăriei Municipiului Călărași, este una dintre cele mai mari din țară. Se întinde pe o suprafață de 10 hectare și adăpostește 74 de specii de animale și păsări. De remarcat si faptul ca, la Calarasi este singurul hipopotam din Romania.
1Investițiile din ultimii ani în ceea ce privește modernizarea unuia dintre cele mai vizitate obiective din orașul nostru s-au concretizat în asfaltarea aleilor, reabilitarea volierelor pentru păsări de baltă, montarea a 3 fose septice, pe lângă cele 3 existente, la feline, îmbunătățirea condițiilor în halele de feline. Se lucrează în acest moment la vopsirea grilajelor de protecție a animalelor, la realizarea de plăcuțe informative, indicatoare și materiale de promovare, precum și la o nouă intrare în Grădina Zoo, un proiect gândit de o echipă de tineri arhitecți.

2

Mai mult, pe suprafața de un hectar adiacentă Parcului Dendrologic, unde s-au amenajat deja alei și iluminat public, în curând se vor efectua lucrări pentru o zonă destinată exclusiv copiilor, un BabyZoo.

http://zoo.primariacalarasi.ro/

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.