Vive la France

In spatele unui bărbat puternic se afla o femeie puternica! Barbatii conduc lumea si 18275254_10154682201822775_3886291639033319954_nfemeile barbatii! Si cu aceasta ocazie , a alegerilor din Franta, s-au confirmat aceste invataturi din batrani! Femeile cand sunt mai in etate nu îmbătrânesc, ci se-nvechesc ca si vinul! Alegerile din Franta au avut ca si candidate doua femei! A castigat cea care a sustinut un barbat!

Pentru unii se pare dubioasa aceasta căsnicie. Ea arata bine, dar el este ca un fiu pe lângă ea. Totusi ei sunt presedintele si prima doamna a Frantei.

Brigitte Macron i-a sarutat mana sotului ei in fata zecilor de mii de spectatori prezenti la discursului de victorie. Si lui i s-au luminat ochii de lacrimi. Franta e frumoasa! Vive la France!

Acum, urmeaza sa vedem ce va face ca președinte al Franței, deocamdată a țipat tare niște lozinci răsunătoare…dar vin in iunie( daca nu gresec) alegerile parlamentare si fara o majoritate Macron nu va putea face mai nimic…pentru ca la francezi coabitarea nu-i ca la nemti.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.