Lumea noastra este egoista.

Lumea noastra este egoista. Totul aici se bazeaza pe egoism, autoritate, pozitie, putere. De aceea, femeia joaca un rol secundar in lume.

Barbatului ii place mai mult puterea si independenta decat femeii. El nu este atasat de casa si copii . El cucereste spatiul, descopera noi continente, imaginatia si entuziasmul sau sunt mai puternice, si este mai pasionat de jocuri. Barbatii devin „salbatici” in aceasta lume.

Femeia, prin natura ei, este mai moderata si reprezinta o forta mai serioasa. Ea echilibreaza aceasta lume, detine puterea de a tine o casa si familia. Din acest punct de vedere si al continuarii speciei umane, ea este cea mai importanta parte a naturii .

Dar, deoarece lumea noastra este egoista si agresiva, barbatii care poseda puterea, libertatea si abilitatea de a trece peste , in mod normal detin puterea de a face ceea ce doresc. Constant, ei definesc multe lucruri in aceasta lume, unde femeile ii trateaza cu blandete si ascultare.

Asta este valabil peste tot: in religie, stiinta, viata de fiecare zi, avansarea in cariera, salariu. Barbatii lasa femeilor doar acele locuri de care nu sunt interesati. Iata cat de nedrept este facuta lumea noastra.

Dar intelepciunea Cabalei vorbeste despre o total diferita realitate unde totul este guvernat de forta daruirii si dragostei care acorda sanse egale, inlatura neasemanarile si contradictiile. Trebuie sa cantarim tot ceea ce merita. Asta este ceea ce natura, armonia si perfectiunea cer de la noi, nemaivorbind de intelepciunea Cabalei..

Daca evoluam de la a primi, la a darui, putem vedea o lume diferita in care femeia (Malchut care se traduce ca imparatie) ocupa un loc important. Ea este cea care conduce!

Deriva din structurile lumilor spirituale. Femeia (Malchut) este pozitionata in centrul tuturor lumilor, si totul exista acolo doar de dragul sau deoarece ea este cea care da nastere si dezvolta o lume noua.

De aceea, doar cu ajutorul intelepciunii Cabalei femeia poate ajunge la adevaratul sau scop si sa atinga un statut adecvat si corect, asa cum, de altfel merita.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.