Cutremur, la Guvern

imagesPremierul Dacian Cioloş a anuntat prima remaniere în propriul cabinet. Acesta a anuntat patru schimbari in GUVERN. Este vorba despre ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, şi ministrul delegat pentru relaţia cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu.
„După o perioadă de pregătire, Guvernul intră într-o etapă nouă, aceea a livrării rezultatelor. (…) Am decis astăzi să operez câteva schimbări în Guvern. (…) Vreau să mulţumesc domnilor miniştri Adrian Curaj, Dan Costescu, Marius Bostan şi Dan Stoenescu”, a declarat premierul la Palatul Victoria.

Până acum, patru miniştri din Guvernul Cioloş au fost schimbaţi: la Sănătate, Muncă, Fonduri Europene şi Cultură.
Noul ministru al Educatiei este Mircea Dumitru, la Transporturi este Sorin Duşe, ministrul pentru Diaspora este, Maria Logor iar interimatul la ministerul Comunicaţiilor este asigurat de Dragos Tudorache, şeful Cancelariei premierului.
Premierul Dacian Cioloş a precizat marţi că l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis asupra schimbărilor pe care le-a făcut în Guvern, fiind remaniaţi patru miniştri, şi a adăugat că şeful statului a fost de acord.

„L-am informat pe domnul preşedinte. Ştiţi că noi ne vedem în fiecare luni şi trecem în revistă diferitele subiecte, activităţi ale Guvernului. I-am comunicat intenţia mea de a face aceste schimbări, intenţie cu care a fost de acord. N-am avut până acum niciodată nicio problemă din partea domnului preşedinte legat de decizii pe care eu le-am luat cu revocarea unor miniştri sau de numiri ale unor miniştri. Aşa cum a fost de la început, de când am format echipa guvernamentală, domnul preşedinte a fost întotdeauna foarte deschis şi a respectat deciziile pe care le-am luat”, a spus Cioloş la Palatul Victoria.

Publicitate

3 comentarii

  1. Catastrofă totală pentru Romania este preşedintele Iohannis şi premierul tehnocrat Cioloş ! Ne-a batut Dumnezeu cu indivizii aceştia ce şi-au asumat cu tupeu să gestioneze țara . În 2017 Romania va intra în declin major . Trebuie tăiate toate salariile de lux !

  2. Cutremur pe naiba…se desfasoara operatiunea de primenire macovista a guvernului…doar se apropie alegerile si…nu-i asa… nu mai trebuie aduse acuze ca-s abia investiti…vai de capul lor de guvernanti dar si de al celor ce-i tolereaza…cum este guvernul, asa-i si parlamentul…toti o apa si-un pamant…

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.