Afc Dunarea Calarasi-Hotie sau Prostie

Aflati in lupta pentru promovare, mai mari clubului, de la Dunarea, au depus documentele pentru a primi licenta. Ei acum sa vezi dracie. Clubul a primit o penalitate, in cazul promovarii in Liga 1, de 100 000 de lei. Firesc, unii s-au intrebat: De ce? Mai marii liberali V. IVANCIU si M. DINULESCU (cei care conduc clubul din umbra), au dat ordin ca nicio informatie sa nu transpire in spatiul public, dar motivarea penalitati este publica pe site-ul FRF-ului.

Asadar, clubul a fost penalizat dupa cum urmeaza:

– 50 000 de lei pentru lipsa juniorilor legitimati
– 20 000 de lei pentru lipsa calificari responsabilului financiar
– 10 000 de lei pentru lipsa calificari maserului
– 20 000 de lei pentru lipsa vizeolor anuale ale antrenorilor de juniori

La prima vedere ai fi tentat sa spui: AMATORISM…dar uitandu-te inca odata, nu poti sa nu te intrebi daca nu e vorba de o piramida mafiota. Adica, milioanele de euro care intra in club, sunt administrati de o persoana fara calificare financiara? Asa spune FRF-ul prin comisia de licentiere.

Acum, Curtea de Conturi si institutiile abilitate, vor trebui sa clarifice aceasta situatie. Fotbalul romanesc este o sursa de coruptie, stim asta, dar parca si pasivitatea unor instituti, te pune pe ganduri. Chiar nu se stia ca la acel club nu exista o persoana calificata care sa se ocupe de gestiunea banilor. Ne mai minunam de ce firmele private nu investesc in fotbal? Eu, unul le dau dreptate. Firmelor care fug ca dracul de tamaie, cand aud de fotbal.

PS. Weekend placut microbistilor:)

sursa articolului: site-ul: FRF.ro

3 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.