Laptop de la cel.ro

Am comandat un laptop de la cel.ro, Ultrabook Asus ZenBook Pro UX501JW i7-4720HQ 1TB 128GB 8GB GTX96, pret 5899 ron, iar cand l-am despachetat… surpriza. Era accidentat.

In 5 minute l-am ambalat inapoi si am facut cerere de retur. L-am trimis la retur dupa ce mi-au aprobat ei returul. Mi-au cerut poze, proces verbal de receptie de la Fan Courier, bineinteles ca nefiind trimis cu optiunea de deschidere colet cei de la curier nu intocmesc proces verbal, decat in cazul in care cutia este deteriorata, ceea ce nu era valabil in cazul meu. Cutia era intacta. L-am trimis inapoi iar dupa 2 saptamani mi l-au returnat, acelasi produs. Motiv? Nu au nici o dovada ca nu l-am deteriorat eu.

Deci data viitoare pot sa ma astept sa comand un produs si sa imi vina altceva, sau sa fie cutia goala, ca nu voi putea justifica faptul nu am luat eu din cutie produsul?

Am dat telefoane, fara nici un succes de a trece de agentii de vanzari. La retur sau service nu ai cum ajunge decat trimitand email, la care raspund cand vor ei, daca vor sa raspunda… Le-am trimis si notificare in scris in care am precizat ca am martori cand am deschis coletul ca produsul era in aceeasi stare in care l-am trimis. Tocmai eram in birou cu colegii mei cand am primit coletul si toti au vazut minunatia de laptop, care parca a fost in razboi.

Cautand pe google am gasit foarte multe cazuri similare, deci „recomand cu caldura” serviciile cel.ro.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.