Anca Dragu, de la Finante dezinformeaza

L-am auzit pe actualul președinte al ANAF, dl. Dragos Doroș, spunând că Fiscul are printre obiective introducerea plății cu cardul.
Poate se găsește un consilier să-i explice că Trezoreria e în subordinea și coordonată de Ministerul Finanțelor și că ANAF nu are nicio atribuție și nici n-are cum să introducă plata cu cardul.
ANAF poate fi doar criticată de contribuabili pentru ce nu face Ministerul Finanțelor.
Impotența cronică a MFP în ce privește implementarea plății cu cardul a expus injust ANAF, în tot acești ani, unor critici vehemente. La fel ca și în cazul reglementărilor neclare sau absurde (vezi contribuția de asigurări de sănătate pentru persoanele fără venituri) care aruncă anatema tot asupra ANAF, în timp ce adevărații responsabili se poziționează în mari prieteni ai contribuabililor.
Cât despre dezinformarea grosolană a ministrului Finanțelor, doamna Anca Dragu, în ceea ce privește creșterea colectării, analiza cifrelor pe care vi le voi prezenta peste câteva zile va demonta acest exercițiu de imagine propagandistic. Până și trompetele din mass-media vor ceda în fața evidenței și a cifrelor reci.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.