S-au apucat de gricultura!

Populația s-a apucat de agricultură și se declară mai mulțumită decât inainte…

Cand Rusia a interzis importurile de produse alimentare din Europa, fiindca Europa le interzisese pe cele rusesti, mulți au crezut ca Vladimir Putin isi va pierde popularitatea. Se pare insa ca s-au inselat. Sanctiunile i-au incurajat pe multi sa se apuce de agricultura, iar populatia s-a reorientat si se declara chiar mai multumita sa consume produse rusesti. Cel putin asta a constatat o echipa de la televiziunea daneza care a mers in Rusia. 

Fosta profesoara de balet, Larisa Suhanova a inceput o cariera noua cand Rusia a interzis importurile de alimente din Europa, ca raspuns la sanctiunile occidentale pentru implicarea Moscovei in Ucraina: „Aveam de toate si inainte, pentru ca produceam noi insine de toate. Dar, am incetat si am fost inundati de produse straine.” Din cauza produselor ieftine de import, sectorul agricol rusesc a fost neglijat multi ani. Asa ca sanctiunile au lasat piata libera pentru producatorii rusi.

Iar initiativele sunt tot mai multe. Doi regizori rusi vor sa deschida restaurante cu mancare traditionala ruseasca, pentru a contracara un lant american de fast-food.

– Acum pe bune, avem o Europă de cocalari…

Daunele provocate agricultorilor olandezi de pierderea pieții rusești se ridică la 10,5 miliarde de euro.
Pierderile agricultorilor europeni din cauza sancțiunilor instituite împotriva Rusiei și a măsurilor restrictive de răspuns s-au ridicat la 50 miliarde de euro.
– Ce reacții au europenii ?
SA plateasca Merkel si cei care au impus aceste sanctiuni inclusiv guvernele tarilor care au fost de acord cu asta , niste cretini care si-au bagat in foame tarile pentru UCRAINA o tara care nu este membra . DE CE PLATIM COTIZATIE CATRE UE DIN MOMENT CE NE SACRIFICAM PENTRU O TARA NON UE ???? INCOMPETENTILOR

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.