Nu-s fan Antene, dar is fan LIBERTATEA PRESEI!

Acum, dupa ce mi-am mai revenit din socul de aseara, dupa ce am ascultat pe o buna parte din marii oameni de cultura ai acestei tari, pozitiile atator institutii de presa din tara, ale unor politicieni verticali de genul d-lui Mircea Diaconu, si nu numai, a miilor de telespectatori care i-au apreciat si ii apreciaza pentru profesionalism, inteleg ca doar IMPREUNA putem stavili acest tavalug ordinar care a urmarit decapitarea Antenelor , prin unelte umane meschine si metode care mai degraba amintesc de vremurile pe care le credeam apuse, in nevinovata noastra naivitate.

Nu-s fan Antene, dar is fan LIBERTATEA PRESEI! 

Impreuna inseamna sa intreprindem tot ce este cetatenesc posibil pentru a obliga autoritatile sa ofere posturilor Antenei conditii egale in inchirierea sau cumpararea sediilor ce apartin acum statului. Ma astept la reactii ferme din partea institutiilor internationale, politice sau de media, din partea ambasadelor care propovaduiesc democratia si libertatea de exprimare a presei, fie ea si incomoda puterii sau slujitorilor ei fideli!!!

Ma astept sa se autosesizeze institutii ale statului, cum sunt Avocatul Poporului, Parlamentul, CCR si alte institutii similare care au obligatia sa vegheze la apararea democratiei.

Primul Ministru are obligatia sa aiba o pozitie extrem de clara in sensul prerogativelor sale de a apara valorile constitutionale!!! Mai sper, inca, in rezolvarea legala si constitutionala a acestei masuri abuzive si nedemocratice de a suprima libera exprimare, in aceste 4 zile ramase!

Daca nu, ii vom obliga, noi!!!

Publicitate

3 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.