Mână criminală la Colectiv

Ipotezele terifiante în cazul incendiului de la Club Colectiv domină începutul de an. Stenogramele care vorbesc despre o mână criminală care ar fi pus foc în club sunt îngrijorătoare. Şi ridică mai multe întrebări: cine şi ce ar fi avut de câştigat politic încât să pună la cale o asemenea crimă odioasă şi, pe de altă parte, cine ar avea interesul să împrăştie acum informaţii false despre o crimă cu premeditare la Colectiv?
Aflăm cu surprindere că e posibil ca raportul de la Club Colectiv să rămână secret dacă Parchetul General nu-şi va da acordul pentru mediatizare. Mai avem sunt alte detalii foarte interesante, care vor aparea în scurt timp.

Un semnal extrem de interesant vine de la Palatul Cotroceni, la acest început de an electoral. S-ar părea că preşedintele Iohannis a decis să le mai dea o şansă lui Gorghiu şi Dragnea. Ce aţi zice despre un nou guvern PNL-PSD, girat de Iohannis?

Publicitate

4 comentarii

  1. Cine stie ce s-a intamplat de fapt la Colectiv….
    Este greu sa ne pronuntam noi, fara sa avem probele oferite de specialisti. Discutiile sunt totusi simple discutii.
    Bine ar fi sa aflam daca au existat cu adevarat acele SMS-uri de avertizare pentru unii( ca sa nu mearga in seara aceea).

  2. Tot ce nu se vrea sa stie „prostii de romanii„ ramane SECRETIZAT .Cat despre un guvern al BURGHIULUI si DRAGNEA…vax,singura salvare a ROMANIEI in 2016 TANDEMUL OAMENILOR NEVANDUTI SI VALOROSI…..PONTA-TARICEANU .

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.