Falsificatorii de sondaje de la INSCOP

Pentru ca pe piata media portocaliu galbejita a mai aparut un sondaj efectuat de necunoscutii de la INSCOP am facut ceva sapaturi si am constatat ca aceasta societate infiintata inaintea alegerilor prezidentiale este finantata direct de „ADEVARUL” , este condusa de Remus Stefureac un mercenar ce este platit sa masluiasca sondaje exact cand opozitia penalista este in cadere libera in increderea romanilor, la fel si in cazul cititorului prompterist cotrocenist.

Am mai spus-o si ieri ca politicienii din dreapta stramba au ramas la mentalitatea anilor „90 si cred ca romanii au ramas la fel ca ei , creduli si idioti , usor de manipulat!

Publicitate

1 comentariu

  1. dupa o vara super calduroasa, care va parjoli si bruma de crestere economica realizata de guvernul Ponta, cu toate poticnelile sale, va urma o noapte super friguroasa, in care bravul si vajnicul Nou PNL (PDL resuscitat) isi va toci si ultima bruma de incredere si intentie de vot, iar PSD-ul anul viitor, din opozitie, va marsalui triumfator in alegeri si-i va face multe zile fripte altetei sale Presedintele Klaus Werner Johannis – zis „GHINION”, care si-a inceput mandatul cu cea mai mare prostie politica prin insistenta de a avea „guvernul sau”. Nu va mai avea nici o scuza si cred ca 2016 va fi un an fatal in cariera domniei sale

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.