A murit PNL-ul- Traiasca PDL-ul

Prin poziția exprimata ieri de liberali (la noul codul fiscal) am avut confirmarea definitiva a dispariției PNL si-a preluarii totale a filozofiei pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL ‪‎. Cu taierea salariilor, cresterea TVA-ului masuri semnate si de PREDOIU CATALIN.

Astazi, stim ca o guvernare condusa de PDL/PNL-istul Cătălin Predoiu, cu girul Alinei Gorghiu, va însemna intoarcerea la masurile din 2010. Nu m-ar mira ca acesti oameni sa aiba in plan inclusiv revenirea asupra masurii de reducere a TVA la alimente.

Asadar, cei care merg la vot, indiferent cand va fi, trebuie sa fie constienti de ceea ce ii va astepta cu PNL -Predoiu, Blaga si Gorghiu…O NOUA PERIOADA de AUSTERITATE!

Publicitate

2 comentarii

  1. Miscarile evidente incepute de mult demonstreaza pentru cei ce vor sa inteleaga ca nu au fost nicicind liberali…si nu au avut respec pentru un partid istoric -singurul care ramasese. Dar si socialismul are o istorie si trebuie sa o scriem mai departe adaptind doctrina la conditia momentului

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.