Mircea Badea: „DNA doar incalca drepturile omului…”

In cazul Rarinca a aparut azi motivarea instantei la solutia de achitare. Rezulta de acolo ca abuzul si faptul ca doamnei in cauza nu i s-au respectat garantiile procesuale prevazaute de lege. Mai mult decat atat, Curtea de Apel a constatat ca urmarirea penala s-a desfasurat cu incalcarea prevederilor legale. Cu alte cuvinte, iata dovada oficiala a ticalosiei:

Mircea Badea spuna pe reteaua de socializare facebook:

„Ei, DNA doar incalca drepturile omului si inventeaza fapte penale la indemnul sefei Inaltei Curti. Daca nici acum Sase Case Concedii Exotice Sotul Sotiei Sale, sau cum il mai cheama, tace precum meditatiile in tufa, cred ca ar fi cazul ca oamenii cu creier din tara asta sa iasa in strada. Multi, decisiv!

In opinia mea se va întâmpla ca de obicei. Adica nimic…
Tare mi-e ca soldatul acela american, care a insultat România si pe români atunci când a afirmat pe „feisbuc”, „că România e o țara de căcăcioși”,a cam a avut dreptate…

Publicitate

6 comentarii

  1. Pai ce reactie ?doar se da cu ei nu e f.klar.Doar ce importanta are ca poporul l.a propulsat ???nu intereseaza .Caca maca omul de rand.ce.mi pasa mie de rarinca??cine.i Rarinca?Pardon .Pai eu o apar pe Stancuiu doar e ………???? Nu e klar?Din avion se vede.

  2. Am impresia ca noua ni se da diverse ” bombe” ca sa zic asa de comentat in timp ce ” alesul nostru drag” cu acolitii lui naiba stie ce ne pregatesc! Si in timp ce noua ni se distrage atentia ei isi fac jocurile murdare! Doamne fereste cine stie de ce grozavie sunt capabili! Atata timp cat nimeni nu i pedepseste pt atatea miliarde furate e clar ca pot face orice stiind ca justitia lucreaza pt domniile lor!

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.