Pentru locuinta ta: izolatii.ro

Nimic nu este mai important pentru o locuinta, indiferent ca este o casa sau un apartament, decat izolatia ei. Si, asta cred ca in ultimii ani ati constatat-o cu toti. Ma refer la cheltuielile cu factura la curent sau gaze naturale din timpul iernii. Fie ca-ti incalzesti locuinta cu ajutorul curentului electric, fie ca-i instalatie de incalzire cu ajutorul gazuelor naturale, factura pe timpul iernii explodeaza. De aceea izolarea termic a locuintei a devenit o urgenta.
Imi amintesc ca atunci cand a inceput cresterea pretului la gaze naturale, m-am gandit ca va trebui sa renunt la acest sistem de incalzire si sa caut o alta solutie mult mai accesibila, dar si pretul curentului electric a crescut. La fel si lemnele cu care as fi putut incalzi locuinta, avand soba. Nu stiam, nu auzisem inca de solutia izolari termice, dar cand unul dintre vecini si-a izolat termic intreaga casa m-am gandit ca asta ar fi solutia.
Investitia reduce intr-un semnificativ factura pe toata perioada iernii. Acest fapt face ca investitia, care pare mare, sa fie recuparata intr-un timp relativ scurt.
Casa mea pe care am izolat-o, de curand poate fi exemplul cel mai graitor. Factura mea, din aceasta iarna, a fost una vizibil mai mica decat in anii anteriori. Este adevarat ca iarna care am traversat-o de curand nu a fost una extrema, dar nici una blanda.

Anul trecut in vara am constata cu satisfactie, trebuie sa recunosc, ca dupa ani multi, asociatiile de proprietari au inteles necesitatea izolari termice a intregului bloc si au inceput lucrarile in acest sens. Este adevarat ca acele blocuri, asociatii de proprietari beneficiaza de un program european accesat cu ajutorul primariei. Dar, este un inceput bun si exemplu celor care au avut acest curaj, o sa fie urmat si de altii. Pana la urma e vorba de reducerea cheltuielilor proprii si daca mai exista si un pic de sprijin financiar , de ce nu ar face-o.

Acum navigand prin online am vazut pe site-ul izolatii.ro, ca tehnologia nu sta pe loc si apar solutii si materiale noi, care sporesc eficienta.

Cineva intr-o discutie imi spunea ca ar dori pe langa izolarea casei, sa realizeze si o izolare fonic. Nu stiu, prea multe despre acest aspect, dar din propria experienta, odata realizata izolarea fonica si daca geamurile din termopan sunt de cea mai buna calitate, nu prea mai ai nevoie si de izolare fonic. Lucrul acesta este obtinut prin izolarea termica si schimbarea geamurile. Cel putin asa consider eu, din experienta proprie.

In incheiere, vreau sa va atrag atentia ca sunt unele firme care, dintr-un motiv sau altul, nu aofera servicii si produse de calitate. Inainte de a incepe lucrare este bine sa va interesati despre rspectiva firma. Nu este deloc placut sa constati dupa ce ai investit o gramada de bani ca lucrarea este de proasta calitate sau materialele folosite nu vor rezista in timp. Daca tot am adus in discutie firme si serviciiledin acest domeniu, va invit sa aruncati un ochi pe site-ul izolatii.ro. Eu am avut o experienta foarte buna cu ei.

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.