Viata este scurta si trece repede

Daca asculti orice om aflat la varsta senectutii iti va spune ca „viata este scurta si trece repede”. Multi au regrete ca nu au facut ce si-au dorit, ca au trait o viata in care nu si-au indeplinit dorintele si au alergat dupa tot felul de lucruri inutile.

Cu toate ca auzim toate acestea, cumva ignoram faptul ca avem o durata de viata limitata. Uitam ca timpul este ca un tren care nu opreste niciodata, ca nu putem sa ne intoarcem din drum, ca nu putem sa il oprim atunci cand dorim. Nu stim cat de lunga va fi aceasta calatorie, ne purtam ca si cum ar dura la infinit… insa nu este asa.

Pierdem ore, zile, luni si ani din viata noastra traind la intamplare, enervandu-ne, irosindu-ne energia pretioasa pe nimicuri, stam si privim pe jumatate adormiti ecranul unui televizor sau facem orice altceva decat sa TRAIM cu adevarat.

Ne amanam fericirea si ne creeam tot felul de fantezii despre un viitor luminos, dar care nu are cum sa fie asa cum ne imaginam daca nu schimbam astazi ceva.

Constientizeaza ca viata ta se intampla acum, clipa prezenta are in ea intregul potential de a trai si a simti tot ceea ce-ti doresti si viitorul il construiesti tot acum.

Nu pierde vremea cu nimicuri, cu lucruri inutile, ci imbogatesteste-ti viata astazi cat de mult poti. Pune astazi fundatia viitorului pe care ti-l doresti, renunta la tot ceea ce nu-ti face bine si adu in existenta ta frumosul, armonia si bucuria.

Trezeste-te si traieste acum!

P. S.  sursa: Ursula Yvonne Sandner

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.