Victor Ponta si titlurile false din presa de dreapta!

Premierul Victor Ponta face precizari pe contul sau personal de facebook  :”Titlurile false si manipularile trebuie lamurite rapid si clar – am prea mare respect fata de conationalii nostri din afara tarii ca sa asist pasiv la cum sunt mintiti si folositi in mod repetat in bataliile interne!
Va rog pe toti sa cititi exact ce am spus , nu titlul stirii! Pentru orice declaratie exista un context, care, pentru onestitate profesionala, trebuie menționat. Da, avem nevoie de bani la buget, avem nevoie de bani pentru sanatate, educatie, pentru combaterea marii problemei a tarii: saracia. Nu putem ignora, in spatele unor teme artificiale, marile probleme structurale ale tarii. De aceea, este normal sa incercam sa echilibram bugetul printr-o chestiune de baza: sa incercam sa avem mai multi contribuabili fata de cei care beneficiaza de asistenta. E o chestiune de sustenabilitate si in acest context trebuie privita ideea implicarii diasporei in solutionarea marilor probleme ale Romaniei. Nu am propus si nu cred ca ar avea cum in mod real cotiza cu 10 Euro cei din Diaspora la buget, dar participarea lor la dezvoltarea tarii si la sustenabilitatea marilor sisteme de pensii, sanatate si educatie ar fi necesara ( din citat rezulta ca titlul nu are nicio legatura cu ce am zis, ca si reactia Fadere!) Orice altceva este o interpretare de rea vointa si o manipulare. Sunt deschis mereu la o dezbatere cu diaspora despre cum putem lucra impreuna in interesul Romaniei. Incercam la randul nostru sa ajutam diaspora, o dovada de anul trecut fiind gratuitatea eliberarii certificatelor de nastere in strainatate. Haideti sa exploram impreuna calea de a vedea romani mai fericiti, in tara si in strainatate”

Presa, de dreapta a incercat sa insitige din nou o categorie de cetateni (cei din Diaspora) impotriva altora (cei ramasi in tara).

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.