Dosarul Flota

Dezvaluiri care arunca in aer decizia procurorilor in dosarul Flota. Expertul care a stabilit paguna, omul care impreuna cu primii procurori a scris negru pe alb, dupa luni de anchete, cum au fost instrainate navele vrea sa atace hotararea celor care au vrut sa-l spele pe fostul presedinte de cel mai mare scandal de coruptie in care a fost implicat. Gabriel Stefanescu, fostul sef al Corpului de control al ministrului Transporturilor , a fost hartuit 11 ani pentru ca nu a cedat presiunilor. A fost scos din sistem de Basescu si a castigat toate procesele impotriva fostului presedinte care se impiedica de el. A castigat impotriva lui Basescu la CEDO!
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe denunturile lui Sandu si Niro despre cum isi goleau buzunarele la Boc, Basescu si PDL ca arestatii preventiv au fos plasaţi în arest la domiciliu. Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan, cercetaţi şi ei în acelaşi caz, Microsoft, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv. N-au intrat zilele in sac. Poate urmeaza si alte denunturi de dragul libertatii. Cert e ca oamenii lui Basescu se toarna unii pe altii si toti pe Basescu.

Era o vorba pe timpul lui Ceausescu, apropos de felul in care decurgeau anchetele…Cica mai intai ii bateau sa spuna iar cand se apucau sa spuna ii bateau sa taca.Eu ma intreb ce vor face astia de acum cu fostul ministru Gabriel Sandu? Cica ar fi spus ca i-a dat si lui Boc bani si lui Basescu…

De vazut…daca justitia este independenta cu adevarat!

1 comentariu

  1. Pingback: skinny body care

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.