Adevarati parinti

Este de necrezut ca o greseala doar a unei perechi , Adam si Eva, la inceputul existentei omenirii a fost capabila sa aduca miliarde de oameni la imperfectiune si suferinta. Anume aceasta istorie trista si problemele profunde ale lumii moderne impiedica pe oamenii, indoiti in existenta lui Dumnezeu, sa gaseasca credinta. Cum poti sa crezi in Dumnezeu bun, daca lumea, creata de El, este plina de suferinte si dureri.

Pentru ca credinta oamenilor moderni sa fie tare si convingatoare, ei trebuie sa inteleaga intentia si munca lui Dumnezeu in lumea moderna , aceasta sa fie posibila numai in contextul intentiei si lucrarii Lui in istorie. Este insuficient sa urmam conceptiile comune, bazate pe credinta abstracta. Pentru ca oamenii au comis o multime de crime si au dezlantuit o multime de razboaie, marturisind credinta in Dumnezeu si crezand ca Dumnezeu este de partea lor , si adeptii altor religii, chiar si fratii in credinta au devenit niste jertfe acestor crime.

Dumnezeu nu are scopuri antagoniste . Natura lui unica nu-i permite sa actioneze impotriva Lui insusi. Conflicte, controverse, haos intre credinciosi sunt generate datorita intelegerii inadecvate lui Dumnezeu. In lumea originara dorintele naturale omului sunt virtuoase si sunt conduse de Dumnezeu. In lumea decazuta dorintele naturale omului sunt provocate des de natura decazuta si in caz de realizare a lor duc la consecinte tragice si dezamagire.

Intrucat trebuie sa fie restaurata toata omenirea, fiecare popor si natiune are istoria sa de restaurare, care se desfasoara in jurul stabilirii de o anumita religie. Dupa parerea comuna, scopul religiei este sa ajute la bunastarea lumii si la binele universal. Dar curentele religioase sunt inclinate sa aiba grija numai de pozitie, de propriile afaceri si sa se uite la toate in lumina unui concept de credinta, luat separat. Din punctul de vedere a lui DUmnezeu, tendinta de a schimba lumea catre bine este scopul secundar, iar scopul cel mai important este aparitia Parintilor Adevarati.

Fara Parintii Adevarati calea catre salvare este inaccesibila. Cel care a aparut pe lume de la parinti decazuti trebuie sa fie restaurat pe deplin prin nasterea repetata de la Parintii Adevarati. Cel mai important scop a lui Dumnezeu a fost sa asigure aparitia pe pamant Parintilor Adevarati. 

Problema generala a oamenilor decazuti este ca ei nu au Parinti Adevarati, care i-ar fi educat cu iubirea adevarata. Ne -avand Parinti Adevarati , oamenii nu pot sa realizeze destinatia lor originara, ei se afla in puterea lui satan din cauza genealogiei pacatoase, pe care au mostenit-o de la strabunii omenirii. Astfel, cheia catre restaurarea oamenilor decazuti este aparitia Parintilor Adevarati, care substituiesc pe parintii falsi, pe Adam si Eva.

Intrucat numai Parintii Adevarati sunt capabili sa creeze lumea stapanirii lui Dumnezeu si sa puna capatul puterii lui satan asupra omenirii, istoria restaurarii este concentrata pe restaurarea, in primul rand,a unui barbat , al doilea Adam, si in al doilea rand, a unei femei, a doua Eva. Familia adevarata, pe care ei vor sa o faca, va fi un fundament pentru restaurarea natiunilor, toate lumii. Aceasta familie adevarata va deveni un model pentru lume si punctul initial pentru intoarcerea finala catre Dumnezeu. Istoria nu este o succesiune intamplatoare a evenimentelor, ci este miscarea intentionata a omenirii catre un anumit scop.

Odata cu aparitia Parintilor Adevarati incepe o genealogie noua fara pacat, prin care va fi transmisa iubirea adevarata. Se va incepe purificarea omenirii decazute de pacat.

Astfel, restaurarea oamenilor decazuti se realizeaza prin schimbarea genealogiei- tranzitie de la genealogia decazuta a lui Adam si a Evei catre genealogia fara pacat a Parintilor Adevarati. Scopul interior de adancime a istoriei de restaurare este schimbarea genealogiei decazute, care se afla in puterea lui satan, la genealogia adevarata, care se afla in puterea lui Dumnezeu.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.