Brad Pitt despre drama Angelinei Jolie

„Am fost cuprins de multe emoţii. Totul putea să rămână doar în familie, dar a fost important pentru moralul ei să spună tuturor, pentru ca oamenii s-o înţeleagă şi să îşi dea seama că operaţia nu a fost un lucru înfricoşător. Ba din contră, ar putea să-i îmbunăţească viaţa”, a spus Brad Pitt celor de la USA Today. Declaraţiile lui vin după ce doctorii au apreciat că Angelina Jolie ar fi avut 87% şanse de a avea cancer la sân, dacă nu şi-ar şi făcut dubla operaţie de mastectomie.

În ciuda dramei prin care trece, Angelina Jolie şi-a onorat promisiunile din ultimele două luni şi a fost prezentă atât în Congo într-o vizită cu caracter umanitar, la fel şi la conferinţa miniştrilor de externe din ţările G8, ce a avut loc la Londra.

„Acasă am pus la cale planul nostru de recuperare. Va fi o experienţă emoţionantă şi, sincer vă spun, ne încearcă pe toţi un sentiment de uşurare ştiind că acum nu mai suntem cu sabia deasupra capului. Cel mai mult mă mândresc cu familia mea”, a încheiat Brad Pitt.

Reclame

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.