Filmul The Vow

Așteptam de luni bune filmul The Vow, mai ales că îmi place mult Rachel McAdams. Mare dezamăgire! O poveste de dragoste, bazată pe o poveste din viața reală. Cum să nu te atragă o astfel de descriere? Dar hai să vă spun ceva despre povestea asta căci se poate întâmpla doar în două situații și cam atât:

1. în filme – am mai văzut povești de dragoste inventate de oameni cu imaginație bogată care își pun într-un film propriile idealuri legate de iubire; nimic nou

2. în viața reală – aici, sincer, cred că sunteți și voi de acord cu mine când spun că în viața reală, o astfel de poveste are șanse de 1 la 5 milioane… Știu, tare trist, dar zic eu că asta e realitatea.

Cred că deja vă întrebați: “Ok, și ce te-a deranjat până la urmă? Ce nu ți-a convenit?” . Păi nu mi-a convenit finalul, printre altele. Te aștepți ca finalul să aibă o anumită intensitate, ceva profunzime, o chestie care să-ți rămână în memorie măcar ceva vreme. Uite că The Vow nu are așa ceva… În fine, să trecem la următorul film. Vă las trailer-ul de la The Vow în speranța că nu vă veți lăsa și voi păcăliți.

Reclame

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.