Dezvoltarea Portului Comercial Călărași este vitală

Existența unui port în județul Călărași poate fi un element fundamental al infrastructurii logistice, cu un impact major asupra economiei locale și regionale. Acesta ne oferă o poartă de acces la rețeaua națională și internațională de transport fluvial și un potențial excelent de conectivitate intermodală: rutieră, feroviară și navală.

Prin dezvoltarea infrastructurii portuare doresc nu doar să sporim eficiența transportului, dar și să atragem companii și investitori. Portul va contribui la dezvoltarea economică a regiunii prin stimularea comerțului, încurajarea dezvoltării producției locale și atragerea de investiții în sectoare importante precum agricultură, industrie și logistică.

Astfel, avem ocazia să creăm noi locuri de muncă, să dezvoltăm județul Călărași și să îl repunem pe harta celor mai productive județe din țară.

Pe 9 iunie vă invit să ieșiți la vot și să alegeți candidații Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Călărași și Camelia Dăscălescu pentru Președinte al Consiliului Județean Călărași!

Sursa: Forța Dreptei Călărași – CMF 21240063

Poti sa iti spui parerea aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.