Ajf Calarasi. 𝗖𝗢𝗠𝗨𝗡𝗜𝗖𝗔𝗧

Pentru corecta informare a iubitorilor fotbalului, cu privire la Campionatele Judetene de Copii si Juniori U11 si U13, Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi face urmatoarele precizari:
Cele 2 competitii 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗶 𝗙𝗥𝗙, 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝘁𝗿𝗲 𝗔𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗮𝗹𝗮𝗿𝗮𝘀𝗶, pentru editia 2021-2022, 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗻𝗱, 𝗽𝗲 𝗿𝗮𝗻𝗱, 𝗿𝗼𝗹𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗴𝗮𝘇𝗱𝗮 (de 2 ori pe durata desfasurarii sezonului competitional).
Astfel, consideram ca informatiile comunicate in spatiul media, de catre clubul A.F.C. Dunarea 2005 Calarasi, induc voit in eroare:
„(…) se desfasoara turneul sub sigla A.F.C. Dunarea 2005 Calarasi, dupa ce saptamana trecuta a avut loc turneul la Under 13, stadionul Ion Comsa este din nou plin de copii si juniori”.
Totodata, declaratiile domnului Aurel Stan, administratorul A.F.C. Dunarea 2005 Calarasi, din cadrul aceleasi comunicari, intaresc dezinformarea:
„(…) clubul nostru pune la dispozitie tot arsenalul pentru 𝗮 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮 aceste evenimente.”
In acest context, dezaprobam lipsa de Fair-Play a clubului A.F.C. Dunarea 2005 Calarasi, fata de celelalte competitoare, care au avut acelasi 𝗿𝗼𝗹 𝗱𝗲 𝗴𝗮𝘇𝗱𝗮.
Mai mult, dorinta de a construi o imagine falsa, potrivit careia, sutele de copii si juniori sunt pe stadionul Ion Comsa, facand parte din proiectul clubului, omite realitatea: A.F.C. Dunarea 2005 Calarasi nu a participat, nici macar, cu proprii jucatori la cele 2 categorii de varsta U11 si U13, ci cu echipe alcatuite din jucatori apartinand unor cluburi private, cu care are parteneriat.
Suntem convinsi ca toti cei implicati efectiv in activitatea fotbalistica, sunt la curent cu aceste realitati incontestabile, insa precizarile sunt necesare pentru o imagine corecta in mediul public, tocmai a activitatii fiecaruia dintre cei implicati zi de zi in acest sport.
Nu ne dorim ca obiectivele politice sau de orice alta natura sa interfereze cu interesul fotbalului calarasean.
Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi sustine sectorul juvenil si competitiile grassroots, incurajeaza cluburile sa se inscrie in cat mai multe competitii, cu cat mai multe echipe, si sa respecte regulamentele, reprezentant modele de fair-play in raport cu adversarii, arbitrii, conducatorii si organizatorii acestora.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.