Marius Dulce, sufera de miopie! Poverino☺

Da, dragii mei, primarul de Călărași, Marius Dulce, este grav bolnav, sufera de miopie Sărăcuțul! !. În goana sa, de a-și asfalta cartierul în care locuiește,  Farfuria-2 Cocoși,☺ a omis câteva străzi.

Mai zilele trecute un consilier din „gramada de consilieri personali” plătiți din taxele și !impozitele calarasenilor, posta pe pagina de facebook a primariei și a marelui primar, finalizarea unei noi etape de asfaltări.  Eram astfel anunțați ca #MariusDulce, a finalizat cu succes asfaltarea respectivului cartier.

Ăsta a fost principalul obiectiv real, de la instalarea în funcția de primar a Municipiului Călărași.  Asfaltarea străzi pe care locuieste, și mai apoi strazile vecinilor din cartier. Străzi care de fapt sunt  niste căi de acces pentru locatarii din zona.

 

#Pebune,  de parcă nu ne rupem și azi mașinile în gropile de pe străzile Locomotivei  ( pentru necunoscători porțiunea de la Supeco pana la stadion) sau str. Tudor Vladimirescu,  cea de lângă stadion. Străzi care fac parte din același cartier. Ce sa mai spunem de B-dulRepublicii!   Străzi cu adevărat intens circulate din același cartier.

Bineînțeles ca #MariusDulce,  știe foarte bine despre ce vorbim . Bineînțeles ca el se adresează doar votanților săi și nu tine cont de părerile celorlalți. Bineînțeles, ca noi vom fi din nou „acuzați ” ca suntem de partea liberalilor, a useristilor, etc. Bineînțeles, ca ne „doare” la moțul de basca, atâta timp cât realitatea ne da dreptate.

Anul acesta 90% din lucrările de asfaltare s-au desfășurat pe străzi,  noi le spunem căi de acces spre locuintele de reședință.  NICIUNA din arterele principale, intens circulate nu au fost asfaltate, modernizate cum îi place primarului sa spună. De ce? Pai sa zicem ca asfaltul turnat e de cea mai  proasta calitate și nu rezista la trafic…Și, sa știți ca nu-i  deloc ieftin. .. Avem dreptate, dom’ senator Cionoiu?☺Hai, ca noi ne-am prins de manevra!☺

PS.  Marele primar ne anunță de prin primăvară ca va începe modernizarea străzi București. Un proiect cu finantare europeana de pe vremea răposatului primar Dragulin.  Și,  zilele trec…trec…trec…si nimic…Se caută cumva scuze pentru eșecul acestui proiect, deja? Intrebam …nu dam cu parul☺

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.