Academie Europeana pentru cariere în ‪turism‬

O soluţie pentru mulţi ‪tineri‬ europeni şomeri sau inactivi poate fi înfiinţarea unei Academii Europene pentru cariere în ‪turism‬. Această idee a fost lansata cu ocazia organzării Conferinţei „The ‪EU‬’s Tourism Education & Training Offer”, de la Bruxelles, pentru că se doreste oferire tinerilor mai multe șanse să lucreze într-un economic performant!

Turismul susține în ‪Europa‬ aproximativ 2 milioane de afaceri mici şi mijlocii și 10 milioane de locuri de muncă, iar pentru noile generații există multe oportunități de dezvoltare personală. Singurul obstacol în calea integrării unui număr mai mare de tineri în acest sector este lipsa unor programe de ‪carieră‬ în turism – o problemă pe care sper să o rezolve rapid!

Publicitate

1 comentariu

  1. O ALTA SOLUTIE (mult mai de BUN SIMT si LOGICA) ar fi: SALARIUL MINIM in UE sa fie mai mare decat orice ajutor social dat in UE cuiva care NU MUNCESTE si NU E SOMER. Ex: in Germania un asistat social (care nu e somer) ia circa 400 de euro lunar. In Romania, stat UE, peste 2,5 milioane de angajati iau lunar mai putin de 400 de euro. Respectati MUNCA, ce mama naibii! Numai prin munca se poate ridica UE!!!!! NU MAI DISCRIMINATI cetatenii UE care MUNCESC!!!!!

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.